И моите папагали се плашат

 
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ????? Форуми : Кошче (ненужни теми)
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение

Magellan
Потребител
Потребител



Пол: Пол:Мъж
Offline
Регистриран на: 01 Окт 2009
Мнения: 45

\D1\F2\E0\F0\EE \EC\ED\E5\ED\E8\E5Пуснато на: 01 Октомври 2009, 15:19:06    Заглавие: И моите папагали се плашат Отговорете с цитат

Като цяло не ти е глупав въпроса. Защото и аз първоначално си взехме два папагала, но те се оказаха женски дори единия женски ни съскаше. След това разменихе съскащия папагал с мъжки. След време хвана някаква болест и даже май беше инфекция на храносмилателната система и след 2-3 дена умря. След 3 дена си взехме още един мъжки папагал, който е със същата окраска като този дето умря. И до днес папагалите се понасят и си играят заедно, но опитомяването им е много трудно. Не могат и не могат да свикнат да не се притесняват от хората. Въпреки, че вече съм ги научил да ми ядат от ръката и от време на време ги пускам да се разхождат из стаята, все пак във тях се усеща страх. И незнам дали това ще се оправи със времето.
Може би занапред повече не бих си взел папагали да гледам, защото човека си взема любимец с който да се занимава и играе. А папагалите са страхливи и не можеш да им се радваш. Това е лично мое мнение и не искам да повлиявам на някого.
И все пак ако има някой който може да ми даде съвет какво да направя за да изчезне това притеснение в папагалчетата може да драсне един ред.

Поздрави и успех на всички!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Реклама
Реклама







\D1\F2\E0\F0\EE \EC\ED\E5\ED\E8\E5Пуснато на: 01 Октомври 2009, 15:19:06    Заглавие: Реклама

Моите сметки | Ток, вода, парно, телефон, осигуровки, данъци
Върнете се в началото

Magellan
Потребител
Потребител



Пол: Пол:Мъж
Offline
Регистриран на: 01 Окт 2009
Мнения: 45

\D1\F2\E0\F0\EE \EC\ED\E5\ED\E8\E5Пуснато на: 06 Октомври 2009, 10:58:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Хммм, това което написах не беше за нова тема. Защо така е станало? Модератора помощ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ????? Форуми : Кошче (ненужни теми) Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети