Списание "Птици" : Стани автор:

За да станете автор, трябва да напишете статия на някаква тема, свързана с птиците и да я изпратите на администратора (контактна форма).

Другия начин е да пишете статии за различни видове птици във форума и някоя от тях може да бъде включена в списанието. Пишейки статии, вие участвате в точковата система с награди. Точкова система с награди:

   Всеки потребител може да пише или да превежда статии за видове птици или на теми свързани с птиците. За всяка своя статия ще получавате от 1 до 3 точки, като след одобрение от администратора статията ще бъде преместена в подходящия раздел и ще си получите точките.
   Предложения за превод на статии можете да видите в темата във форума Статии за превод. Преди да започнете с превода или писането задължително прочетете: ПРАВИЛА и съвети за писане на статии!

   Ето и нагарадите:

      20 точки - E-mail от типа име@bgbirds.com *
      НЕ! 30 (40) точки - Рекламна тениска (блуза) на сайта
      40 точки - VIP потребител *
      60 точки - домейн от типа име.bgbirds.com
      НЕ! 90 точки - домейн за 1 година (.com, .net, .org, .biz, .info) от SuperHosting.bg
      НЕ! 125 точки - хостинг за 1 година "СуперСтарт" + Домейн за 1 година (.com, .net, .org, .biz, .info) от SuperHosting.bg. Хостинг планът "СуперСтарт" включва: 1555 MB пространство, 15 GB трафик, 50 пощенски кутии, 1 Add-on Домейн, 5 MySQL база данни, 10 субдомейна, 15 FTP потребителя, cPanel...

   Наградата VIP потребител се получава автоматично при достигането на необходимите точки. За да получите някой от другите награди трябва да пишете на администратора, когато достигнете необходимите точки. При получаването на някоя награда (с изключение на VIP потребител) се отнемат нужните за нея точки.


* Наградата VIP потребител се получава автоматично при достигането на необходимите точки. За да получите някой от другите награди трябва да пишете на администратора, когато достигнете необходимите точки. При получаването на някоя награда (с изключение на VIP потребител) се отнемат нужните за нея точки.

** НЕ! - В момента не можем да предоставим тези награди. Очаквайте промени скоро!